Imatge del títol

Test de nivell

Posa't a prova!

Juga i posa’t a prova!

Et presentem un joc que consta de 5 nivells amb 8 preguntes a cada nivell. L’objectiu del joc és que contestis correctament tantes preguntes com siguis capaç. Un cop finalitzat, el sistema et donarà una orientació sobre el teu nivell, segons les respostes correctes que hagis donat.

NOTA: El resultat d’aquest joc només és orientatiu i no substitueix el test de nivell que es realitza al centre. Per conèixer el teu nivell real et recomanem que passis per qualsevol dels nostres centres i realitzis el test de nivell que et proporcionaran els nostres cap d’estudis.

Degut del confinament el test de nivell decisiu es realitzarà amb els Caps d’Estudis per via telemàtica. Posa’t en contacte amb nosaltres i et farem el test sense compromís. Gràcies.

La web que estàs visitant utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la navegació i obtenir dades estadístiques. Pots acceptar el seu ús mitjançant el botó d´acceptació. Si vols més informació pots consultar l´apartat ´Política de galetes´.    Veure Política de galetes
Privacidad