Title Image

Avís legal

TODAY SCHOOL, SLU, propietària de la pàgina web www.todayschool.es, compleix amb els requisits establerts en la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i amb aquesta finalitat ha creat el següent Avís Legal:

Informació

TODAY SCHOOL, SLU té el seu domicili en Carrer València, 610 local, 08026 Barcelona (Barcelona)

TODAY SCHOOL, SLU (B-60.207.636) està inscrit al Registre Mercantil de BARCELONA, Tom 24860, Foli 166, S 8, H B 80.434

Dades de contacte

València, 610 local, 08026 Barcelona (Barcelona)
Tel .: 93 244 40 14 o 93 490 56 36
E-mail: infoclot@todayschool.es

Condicions generals d’ús

L’usuari de la pàgina web accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, en la versió publicada en el moment mateix en què l’usuari accedeixi a la pàgina web.

La pàgina web pot ser visitada lliurement i l’usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i el present Avís Legal. A aquest efecte, l’usuari s’abstindrà d’utilitzar la pàgina web amb fins o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

TODAY SCHOOL, SLU no es responsabilitza dels errors o omissions, dels continguts del web o altres continguts, als quals es pugui accedir a través de la mateixa, ni dels danys derivats de la utilització del web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

TODAY SCHOOL, SLU ni garanteix l’absència de virus o altres elements lesius, que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari del web; ni respon dels danys i perjudicis, que aquests elements poguessin ocasionar a l’usuari o tercers.

La Web té caràcter merament informatiu, pel que el seu contingut pot ser modificat, ampliat o suprimit en qualsevol moment, sense previ avís.

TODAY SCHOOL, SLU es reserva el dret d’actualitzar els continguts de la pàgina web i eliminar-los, com també de limitar i impedir l’accés als mateixos, ja sigui temporal o definitivament, sense avís previ.

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web i dels seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, programari, codi font) pertanyen a TODAY SCHOOL, SLU Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquest web site estan protegits per llei i queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa de TODAY SCHOOL, SLU

%d bloggers like this: