Imatge del títol

L’equip de Today

picture of Today School team
Equip directiu, administratiu i caps d'estudi

L’equip de Today School està format per 37 persones, de les quals 28 son docents nadius amb àmplia experiència en el camp de l’educació. Per poder coordinar la gestió pedagògica cadascun dels dos centres compta amb 2 Caps d’Estudis més un assistent, que s’encarreguen de vetllar per l’evolució acadèmica dels alumnes i la correcta informació als pares, quan aquests són menors.

Jesús Jiménez

L’any 1985 vaig començar aquest projecte, ple d’il·lusió i determinació,  per desenvolupar la meva passió per l’ensenyament i pels idiomes.

Dia a dia i amb esforç hem anat aprenent i millorant fins a convertir-nos en el que som avui: un equip de persones que compartim els valors i la dedicació, per fer de Today School un espai on et sentiràs atès amb sensibilitat i professionalitat i on podràs aprendre un anglès pràctic, útil i de qualitat.

Jesús Jiménez
Director

La web que estàs visitant utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la navegació i obtenir dades estadístiques. Pots acceptar el seu ús mitjançant el botó d´acceptació. Si vols més informació pots consultar l´apartat ´Política de galetes´.    Veure Política de galetes
Privacidad