Opiniones de los usuarios

Opiniones reales de usuarios reales, en Facebook y Google.
Marcel Martin Amaya Avatar

Buen nivel de inglés, pero ponen demasiados deberes y no enseñan muy bien, la mitad de veces he de preguntarle a familiares o amigos

Marcel Martin Amaya 10/12/2018
Ayl Prl Avatar

Muy contento, además de aprender pasas un muy buen rato. Y el trato muy cordial, no eres uno más como en otras academias... Muy recomendable!!!

PD: ya desde la entrada te reciben con una sonrisa.

Ayl Prl 11/03/2018
Núria Lapeña Avatar

Fa anys que conec Today school, primer van estudiar les meves filles i després jo. Elles sempre han anat encantades i jo que havia estudiat en altres academies anys enrera he de dir que la millor. Els professors excelents, es treballa molt i les classes són amenes i molt didàctiques.

L'organització molt competent, intentant trobar sempre la millor solució en cada cas.

Núria Lapeña 06/03/2018
Jiahui Xie Avatar

I've been learning in Today School for about 10-11 years. And I've improved a lot since then. So much so I'm able to have a complete conversation with a native speaker without even hesitating. I reckon, this is something that I woudn't have achieved If I hadn't come to Today School. So, I'm truly grateful for the teaching of the school. I still have a lot to learn from now on, so I'd definitely keep carrying on studying and improving. Embrace your dreams, put your skates on and keep moving forward whenever an obstacle appears!

Jiahui Xie 05/03/2018
HELENA RORIGUEZ FONT Avatar

Mi experiencia con Today School no podría ser mejor!

Profesores nativos llenos de ganas de transmitir sus conocimientos y de hacerlo de la manera más dinámica posible.

Ofrecen un nível alto y serio pero a la vez un estilo de enseñanza cercano y adapado a cada alumno.

Siempre espero con ganas mi siguiente dia clase! Learn is fun!

HELENA RORIGUEZ FONT 26/02/2018
Julia Sahun Fernandez Avatar

Excel·lent acadèmia per aprendre anglès i assolir els teus objectius !! El personal és atent i professional i tots els professors són nadius. Fa molts anys que estudio a l'acadèmia i des del principi han valorat el meu nivell i m'han fet un seguiment del meu rendiment.

La recomano a tothom a qui s'animi a aprendre anglès, tant a estudiants de primària-secundària, adolescents i adults !!

Julia Sahun Fernandez 24/02/2018
Mercè Granell Lozano Avatar

Fa 5 anys que estic aquesta escola, las personas que estan a recepcio son molt simpatiques i si tens un probema t'ajudan.

Els professors son molt bons i s'asforsan perque entenguis el que explican.recomano aquesta escola perque no ets nomes un nom tambe tens cara

Mercè Granell Lozano 23/02/2018
Alex Gonzalez Alcover Avatar

Aquest és el tercer any que el meu fill i jo, formem part de la família del Today School. És tot un plaer!! Pel meu fill, sortir de l’escola i anar al Today és una extraescolar divertida, on es troba amb els seus amics alumnes i professors per aprendre i divertir-se. Per a mi, anar a les classes del Today, és una gran oportunitat per aprendre d’una forma entretinguda, compartint esforços i bons moments amb les meves companyes i companys.

Alex Gonzalez Alcover 21/02/2018
Frederic Larreula Senan Avatar

Estudiar en aquesta escola ha estat una de les experiències agraïdes de la vida com a estudiant. Professors propers, atents i eficients. Bon ambient, bona companyonia i millors resultats en l'aprenentatge. Si busques, no dubtis.

Frederic Larreula Senan 20/02/2018
Mcbriongos Briongos Avatar

Mis dos hijos siguen el currículum de cursos en esta academia. Estamos encantados por la profesionalidad y nivel de los profesores, todos ellos nativos, por el seguimiento individualizado de los alumnos y por la atención prestada por la Dirección, administración y Recepción.

No tengo nada en contra a comentar.

Mcbriongos Briongos 19/02/2018
Cristian García García Avatar

Quería dejar mí opinion de Today School, estoy mi contento con el equipo de profesores muy humano y a la vez profesional , destacando los cursos intensivos de los cuales me han sido de gran ayuda .

Un saludo de Cristian !

Cristian García García 19/02/2018
Sarah Bircham Avatar

Great place to work!

Sarah Bircham 18/01/2017
Sophie Pasarin Avatar

Great school, great teachers and great students!

Sophie Pasarin 17/01/2017

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies
A %d blogueros les gusta esto: